Wie zijn wij

translation missing: nl.pagefly.article.by_author

Wie zijn wij?

Het team achter de GPS Volger

Graag leggen wij je uit wie wij zijn. De mensen achter GPS Volger zijn dierenliefhebbers. In combinatie met een betrouwbare fabrikant is de GPS Volger ontwikkeld. Deze is ontwikkeld met als doel deze eenvoudig te kunnen vastmaken aan de halsband of riem van een hond of kat. 

De belangrijkste zaken voor het ontwikkelen was het gewicht en de grootte. Een huisdier moet immers geen last hebben van de GPS Volger. Met afmeting van 42 millimeter en een dikte van 8 millimeter kunnen we stellen dat deze opdracht geslaagd is. Daarnaast is deze licht van gewicht en gemaakt van sterk en waterdicht materiaal. Mocht jouw hond of kat in het water of in modder komen dan heeft dit geen invloed op de werking van de GPS Volger.

Het design van de GPS Volger

Niet alleen op de technische specificaties is gelet. Ook aan het uiterlijk is aandacht besteedt. Zo is deze voorzien van een fraaie rand rondom het apparaat. Daarnaast is deze stijlvol voor iedere hond of kat. De GPS Volger is ontworpen in vier kleuren. Dit is gedaan zodat er altijd een kleur te vinden is die bij jouw hond of kat past.

gps volger

Wat ook goed is om te vermelden is dat de niet alleen huisdieren makkelijk terug te vinden zijn. Ook waardevolle spullen zijn eenvoudig en makkelijk terug te vinden. Misschien ben je wel eens jouw portemonnee kwijtgeraakt. Dit is niet alleen een trauma omdat er geld in zit. Vaak zitten er ook waardevolle passen zoals een rijbewijs of een identiteitsbewijs in de portemonnee. Zou je de tracker vastmaken aan je portemonnee of in een vakje doen dan kun je deze makkelijk terugvinden mocht je deze kwijtraken. 

Andere toepassingen waar je aan kunt denken is het gebruik bij een sleutelbos of het plaatsen van de GPS Volger in een handtas of in bagage. Denk er maar eens aan dat je veel problemen kunt besparen. Ben je iets waardevols kwijt en is deze voorzien van een GPS Volger dan kun je deze snel terug vinden door locatie op jouw smartphone of tablet te bekijken.

Betrouwbaar online winkelen en afrekenen

Het winkelen bij GPSVolger.nl is betrouwbaar. Zoals je in de adresbalk van de browser kunt zien is de online winkel beveiligd. Daarnaast maken wij gebruik van snelle en betrouwbare betaalmethodes. Dit is het betalen per iDeal of per creditcard. Der betalingen worden verwerkt door Mollie. Dit is één van de grootste betaalproviders van Nederland met een goede reputatie. Online winkelen en aankopen doen in onze online winkel doe je zonder zorgen.

GPS Volger is een online winkel van TG Productions. Ons bedrijf heeft veel ervaring met het ontwikkelen van online winkels en het verwerken van online bestellingen. Heb je een vraag of wil je iets kwijt dan horen wij graag van je. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat je graag te woord.